Limitowana kolekcja luksusowych kostiumów kąpielowych od GATTA

Gatta

Czerwiec 2018

Limitowana kolekcja luksusowych kostiumów kąpielowych od GATTA

Każda kobieta pragnie czuć się wyjątkowa. Zarówno w ramionach swojego mężczyzny, jak i w każdej innej sytuacji. Także podczas wakacji, na plaży lub basenie, gdy jedyne co zakrywa jej ciało to kostium kąpielowy i odpowiednio dobrane do niego dodatki. Dla pań, które poszukują wyjątkowych i luksusowych modeli, marka Gatta przygotowała limitowaną kolekcję strojów plażowych. Annebra to przyciągające wzrok, a jednocześnie funkcjonalne propozycje, stworzone z wysokiej jakości materiałów. W ofercie znaleźć można kostiumy jednoczęściowe i dwuczęściowe, z biustonoszami zdobionymi koronkami czy ażurami, a także dodatki, choćby takie, jak kapelusze plażowe. Wszystkie modele doskonale odzwierciedlają współczesne trendy w modzie, zachowując jednak nietypowe kroje i fasony. Co dokładnie proponuje Gatta wszystkim wyjątkowym kobietom?

Limitowana kolekcja Annebra marki Gatta dostępna jest w wybranych w salonach firmowych w całym kraju oraz na stronie internetowej: www.gatta.pl.