Egzotyczne wakacje z GATTĄ

Gatta

Lipiec 2018

Egzotyczne wakacje z GATTĄ

Motywem, który regularnie wraca do kolekcji największych domów mody i opanowuje światowe kurorty, jest egzotyka. Ten niezwykle modny trend, obfitujący w roślinne i zwierzęce desenie, pozwala każdej kobiecie wyglądać jak przysłowiowe milion dolarów. Projektanci prześcigają się w kolejnych odsłonach kultowego już wzoru pantery czy tropikalnych kwiatów. Marka GATTA również stworzyła modele strojów plażowych, ubrań, a także dodatków, idealnie wpisujących się w egzotyczny klimat.

Hitem tegorocznego lata jest połączenie różu i granatu. To zestawienie kolorów, występujące zarówno w strojach jedno i dwuczęściowych, prezentuje się wyjątkowo dobrze, kiedy strój ozdobiony jest dodatkowo motywami egzotycznych kwiatów. Wzór wchodzi na górę, bądź dół, podczas gdy drugi element pozostaje najczęściej w tym sezonie gładki. Obok niezwykle kobiecej kolorystyki, pojawiają się również stonowane modele, w których na czarnym tle nadrukowano beżowo-żółte kwiaty. Ważne, aby wyglądały jak rodem z ciepłych krajów. Doskonale prezentują się one nie tylko na kostiumach kąpielowych ale i ubraniach – luźne bluzki, tuniki czy sukienki w motywy kolorowych kwiatów to doskonała propozycja na spacer zarówno po miejskiej dżungli, jak i po tej prawdziwej – gdzieś w tropikalnym kraju..

Luksusowo i glamour
Na lato 2018 marka Gatta stworzyła, poza regularną kolekcją strojów plażowych, także wyjątkową, limitowaną linię Annebra, w której wariację na temat klasycznej panterki zestawiono z nowatorsko wykorzystaną koronką. Oryginalny top z falbaną, wiązany na szyi ozdobny biustonosz czy ponczo zatrzymają na sobie wzrok wszystkich plażowiczów. Do tego koniecznie nadgarstek z tuzinem etno bransolet i turban lub absolutny hit sezonu – duży słomkowy kapelusz prosto z najnowszej limitowanej kolekcji marki GATTA!

Nawet jeśli nie wybierasz się na urlop w ciepłe kraje, postaw na strój plażowy, ubrania i dodatki w egzotyczne motywy, a wakacje z pewnością nabiorą luksusowego i prawdziwie gorącego charakteru.
Strój plażowy w odcieniach różu i granatu, ozdobiony egzotycznymi kwiatami to połączenie ponadczasowego fasonu i stanowiącego hit sezonu zestawienia kolorów.

Połączenie gładkiego biustonosza o kroju retro z bogato zdobionym w kwiatowe wzory dołem to absolutny hit tegorocznych wakacji.

Wariacja na temat egzotycznych motywów doskonale prezentuje się na wyjątkowym lekkim okryciu stroju plażowego. Zada szyku zarówno na plaży, jak i na deptaku nadmorskiego kurortu.
Stroje plażowe i ubrania z egzotycznymi motywami marki Gatta dostępne są w salonach firmowych w całym kraju oraz na stronie internetowej: www.gatta.pl.