Gatta w romantycznej odsłonie najnowszej kolekcji duetu BIZUU

Gatta

Wrzesień 2017

Gatta w romantycznej odsłonie najnowszej kolekcji duetu BIZUU

Gatta ponownie udowodniła, że dobra, modna stylizacja nie obejdzie się bez dobrze dobranych rajstop. Takie podejście widać od kilku sezonów nie tylko na wybiegach, ale i na ulicach stolic mody na świecie. Podczas ostatniego pokazu marce BIZUU po raz kolejny na wybiegu towarzyszyła Gatta. Romantyczne i bardzo kobiece stylizacje duetu BIZUU na sezon jesień/zima 2017/2018 zostały wzbogacone o kabaretki marki w kolorach jasnego różu, czerwieni, turkusu, granatu oraz bordo. Różnorodne barwy i wzory pozwolą stworzyć odważne stylizacje, które wyróżnią nas na jesiennych ulicach.

Gatta uwielbia bawić się modą, co pokazuje również najnowsza kolekcja FOLLOW ME. Podczas wydarzenia marka zaprezentowała jesienno-zimową odsłonę swojej bielizny, z którą uczestnicy pokazu mogli zapoznać się w specjalnie przygotowanej strefie. Uwodzicielskie i zarazem stylowe propozycje rodem ze słonecznej Sycylii to najnowsza propozycja marki. Piękne i tajemnicze Włoszki były natchnieniem dla projektantów, którzy stworzyli kolekcję idealną dla nowoczesnych i pewnych siebie kobiet.

scena z: Pokaz Bizuu, SK:, , fot. Podlewski/AKPA