Pomysły na prezent dla kobiety, której nigdy nie wiesz co kupić

Kemon

Grudzień 2017

Pomysły na prezent dla kobiety, której nigdy nie wiesz co kupić

Są takie kobiety, którym nigdy nie wiadomo co kupić. Niby dobrze je znamy, niby znamy ich gust, niby wiemy, co mogłoby im się spodobać. Jednak kiedy zaczynamy wybierać prezent, zawsze mamy problem. Marka KEMON wychodzi naprzeciw, proponując profesjonalne kosmetyki do włosów, które przydadzą się każdej kobiecie, a dodatkowo spowodują, że poczuje się naprawdę rozpieszczona.

Bellessere Oil

Aksamitny olejek – Nektar Piękna do każdego rodzaju włosów. Zawiera ekskluzywną mieszankę olejków, które odżywiają, naprawiają i chronią włosy. Utrzymuje włosy pod kontrolą, nie obciąża ich oraz sprawia, że są jedwabiście miękkie w dotyku. Niezwykle lekka konsystencja i delikatny zapach pobudzają zmysły.

Beauty Oil

Wyjątkowy olejek do włosów z linii Beauty, stworzony na bazie 4 drogocennych olejków. Produkt ten tworzy warstwę ochronną na włosach, sprawiając, że stają się one jedwabiste, wygładzone i lśniące.

Nourish Mask – maska odżywiająca włosy

Odżywcza maska z masłem shea do włosów suchych, kędzierzawych i kruchych. Ułatwia rozczesywanie oraz sprawia, że włosy stają się miękkie, elastyczne i łatwe do ułożenia.

Nourish 2 Phase Spray – spray nawilżający

Dwufazowy spray, niewymagający spłukiwania, przeznaczony do włosów suchych, puszących się i zniszczonych. Zapobiega elektryzowaniu się włosów, nawilża je i sprawia, że są łatwe do ułożenia.

Dream Fix

Profesjonalny lakier do włosów o zapachu poziomki! Był wizerunkowym kosmetykiem marki KEMON w programie #Supermodelka Plus Size. To właśnie jego używali styliści pod okiem Klaudiusza Iciek „Claudiusa” tworząc spektakularne fryzury. Stanowić będzie doskonały wybór zarówno dla kobiety zainteresowanej modą, ale też tej, której przeszkadza charakterystyczny zapach lakieru do włosów.

Prezenty w postaci kosmetyków są zawsze dyskusyjne. Zły wybór może spowodować, że będą leżały nieużywane. Może nawet urazić, kiedy nieumiejętnie dobrany produkt zasugeruje, że widzimy czyjeś problemy z włosami. Zaproponowane kosmetyki marki KEMON przydadzą się każdej kobiecie, nieważne jaki typ włosów ma i w jakiej są one kondycji. To produkty, które odżywią włosy i pomogą zimą, kiedy warunki pogodowe są wyjątkowo szkodliwe.