Kocham Cię, Polsko! – zobacz zwiastuny

Kocham Cię Polsko

Luty 2017

Kocham Cię, Polsko! – zobacz zwiastuny

Żartobliwe dialogi, nieco groteskowa konwencja, nawiązania do kultowych polskich komedii – w ten sposób twórcy „Kocham Cię, Polsko!” zapraszają do oglądania najnowszej edycji programu. Właśnie pojawiły się zwiastuny.

W obu spotach występuje troje prowadzących: Barbara Kurdej-Szatan, Tomasz Kammel i Antek Królikowski, który zastąpi Macieja Musiała.

Kocham cie Polsko realizacja spotu promocyjnego promocja spot reklamowy promocyjny
oparty na filmach Mis i Seksmisja realizacja ATM Studio
Tomasz Kammel
Barbara Kurdej Szatan

Przyszłość bez kapitanów?

Pierwszy ze zwiastunów przenosi nas w daleką, sterylną przyszłość, w której mężczyźni odeszli do lamusa. Jedynymi, którym udało się ocaleć, są kapitanowie – Tomasz i Antek. Nagle pojawia się Pani Producent, która wpada na pomysł przeprowadzenia naturalizacji, a więc przemienienia obu panów w kobiety. Zamiar ten przeraża Basię, która obawia się, że proces będzie kolidował z emisją programu.

Zobacz zwiastun: http://www.kochamciepolsko.tvp.pl/29067027/mickiewicz-byla-kobieta

Jestem wesoły Antek…

W drugim ze spotów „Kocham Cię, Polsko!” na pierwszy plan wysuwa się nowy prowadzący – Antek Królikowski, który w tej edycji zastąpi Macieja Musiała. W żartobliwym zwiastunie nawiązującym do jednej ze szlagierowych polskich komedii odgrywająca sekretarkę Basia Kurdej-Szatan ma wątpliwości, czy Antek nadaje się na nowego prowadzącego. Co robi, aby ją przekonać?

Zobacz zwiastun: http://www.kochamciepolsko.tvp.pl/29067015/kapitan-na-miare

Najnowsza, 10. edycja „Kocham Cię, Polsko!” już 4 marca o 20:05 w TVP2.