600 burgerów dla wrocławskich studentów od PizzaPortal.pl

PizzaPortal.pl

Styczeń 2018

600 burgerów dla wrocławskich studentów od PizzaPortal.pl

W tym tygodniu we wtorek i środę PizzaPortal.pl odwiedzała wrocławskie akademiki, rozdając studentom ich ulubione burgery z Burger King i zniżki na kolejne zamówienie na portalu. Klasyczną bułką z bekonem, wołowiną czy kurczakiem mogli delektować się mieszkańcy akademików Uniwersytetu Przyrodniczego.

Burgery są jednym z ulubionych studenckich posiłków. Chcieliśmy pokazać studentom jak szybko i wygodnie, bo zaledwie w 30 minut, mogą trafić pod ich drzwi, gdy, tak jak teraz – w trakcie sesji, nie mają czasu na gotowanie czy jedzenie na mieście. By nie musieli uczyć się z pustym żołądkiem, zaproponowaliśmy im pożywne bułki oraz zniżki na kolejne zamówienie i samodzielne przetestowanie PizzaPortal.pl – mówi Anna Zając, brand manager PizzaPortal.pl.

We wtorek oraz środę PizzaPortal.pl odwiedziła dwa popularne wrocławskie akademiki Uniwersytetu Przyrodniczego, rozdając w każdym z nich po 300 burgerów i kupony ze zniżkami.

Dodatkowo, PizzaPortal.pl nie tylko studentom, ale wszystkim wrocławianom zamawiającym jedzenie z restauracji Pasażu Grunwaldzkiego i mieszkających w odległości 5 kilometrów od centrum handlowego gwarantuje dostawę w 30 minut. To element programu rozwoju własnych kurierów i floty, który pilotażowo wystartował w grudniu właśnie we Wrocławiu. Do wyboru jest 9 restauracji z różnym menu, także z burgerami, które obok pizzy cieszą się ogromną popularnością.