Jedzenie na mecz? Klikasz i jesz!

PizzaPortal.pl

Październik 2017

Jedzenie na mecz? Klikasz i jesz!

Październik to czas wyjątkowych emocji dla fanów piłki nożnej.
W ramach eliminacji do Mistrzostw Świata, już w najbliższy czwartek,
5 października, Polska zmierzy się z Armenią, a w niedzielę,
8 października, z Czarnogórą. W ferworze sportowych wrażeń nie zawsze znajdzie się czas na przygotowywanie jedzenia. Jak temu zaradzić? Z PizzaPortal.pl to proste. Klikasz i jesz!

Wyjątkowe chwile

Przy okazji ważnych sportowych wydarzeń, do których z pewnością należą eliminacje do Mistrzostw Świata, sięgające zenitu emocje ogarniają niemal wszystkich. Niezależnie od tego czy spędzamy ten czas w gronie najbliższych czy też wśród dużej grupy znajomych, na pewno przyjdzie taki moment, w którym poczujemy głód. Tylko… kto w takich momentach myśli o gotowaniu? Rozwiązaniem jest PizzaPortal.pl – serwis do zamawiania jedzenia, dzięki któremu w prosty, wygodny i szybki sposób możemy cieszyć się smakiem tych potraw, na które akurat mamy ochotę. Z analiz wewnętrznych PizzaPortal.pl wynika, że 75%[1] zamówień podczas meczów to pizza. Nic nie smakuje lepiej niż tradycyjna włoska potrawa, dostarczona wprost pod nasze drzwi.

Wszystkie smaki w jednym miejscu

Na PizzaPortal.pl znajdziemy szeroki wybór kuchni z całego świata. Od rodzimych, polskich specjałów, aż po smaki z najodleglejszych zakątków Europy
 i Świata – włoskie, bałkańskie, azjatyckie czy amerykańskie. Rozbudowana oferta blisko 3000 restauracji z niemal 300 miejscowości w całej Polsce,
w połączeniu z prostym, intuicyjnym sposobem zamawiania sprawia, że tylko kilka kliknięć dzieli nas od ulubionych potraw, dostarczonych wprost do drzwi.

Piłkarskie emocje

W eliminacjach do Mistrzostw Świata 2018 biorą udział 54 drużyny europejskie, które walczą o 13 miejsc w 9 grupach. W Rosji zagrają w sumie 32 reprezentacje narodowe, które zmierzą się ze sobą w 64 meczach rozegranych na 12 stadionach. Polska jest na półmetku swoich zmagań o udział w turnieju. Gra toczy się o najwyższą stawkę, a emocje będą nam towarzyszyć aż do ostatniego gwizdka.

[1] Wewnętrzne dane PizzaPortal.pl dotyczące zamówień online podczas meczów Eliminacje do Mistrzostw Świata w piłce nożne 2018